specialist in DUURZAME polyurea coating toepassingen.

LINKS

De tak van Kunststof Coatings Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in het beschermen van de carrosserie (lak) en de laadruimtes van zowel personen- als bedrijfwagens. Dit doen wij door het toepassen van gespoten kunststof coatings, vloer-platen en wandpanelen, lakbeschermingsfolie en rollcovers.


Om zichtbaar te maken dat een voertuig of een ander transportmiddel stil is, hebben BMWT, FOCWA en RAI de Stichting Piek-Keur opgericht. Stichting Piek-Keur heeft een certificeringsysteem voor stille producten en voertuigen. Als een vrachtwagen of een ander transportmiddel een Piek-Keur-sticker heeft, is er dus alles aan gedaan om het stil te laten zijn.


Turbo Liner® spray-in liner, een gespoten kunststof coating, is al meer dan 10 jaar de ultieme oplossing voor het jarenlang beschermen van de laadruimte van uw bestelwagen en laadbak van uw pick-up.


Met een Hebic® vloerplaat en wandbekleding heeft u een optimale bescherming van de laadruimte van uw bestelwagen. Onze vloerplaten zijn oersterk en voorzien van verschillende anti-sliplagen die niet alleen slijtvast zijn maar ook olie-, water- en zuurbestendig.


Carshield® lakbeschermingsfolie, een glasheldere op maat gesneden PU folie, ultieme oplossing voor het jarenlang beschermen van de schade gevoelige delen van uw auto.  optimale bescherming tegen steenslag en krassen.


Pace Edwards® levert oprolbare pick-up deksels vervaardigd uit stevige aluminium lamellen bekleed met een zwart polymeer vinyl doek of gestructureerde poedercoating (ook wel bekend als rollcovers of tonneau covers).


Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl