specialist in DUURZAME polyurea coating toepassingen.

IN THA BOATHOUSE

We zijn in Urk. Urk ja! Want daar ligt het nieuw te realiseren boothuis van het reddingsstation van KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) in Ouddorp.

De geschiedenis van het reddingswerk in Ouddorp begon in het jaar 1825 toen de Gebroeders Goekoop uit Goedereede de noodzaak inzagen van een eigen houten roeireddingboot voor de redders.

Sinds die tijd is er een hoop gebeurd. Ondertussen beschikt dit reddingsstation over bijna een twintigtal vrijwilligers, een paar zwaar nieuwerwetse reddingsboten en nu dus ook een prachtig nieuw boothuis vervaardigd door ABD Arkenbouw.

Wij 'pimpen' dit fraaie staaltje bouwwerk met een dikke laag coating van Tecnopol die zal dienen als een waterdicht en slijtvast membraan op de vloeren en de wanden van de bootwerkplaats, kleedruimte met sanitaire voorzieningen en kantoor/kantine ruimte. De ruim 175 vierkante meter zullen we daarna voorzien van een topcoat om het geheel strak af te werken.

Voordat we overgaan tot de foto's van het eindresultaat (dat doen we pas als alles ook is ingericht, reddingsvesten aan de muur, je kent het wel) hebben we hier alvast wat foto's van het voorwerk. Binnenkort dus foto's van het spuitwerk en het eindplaatje :)


« terug

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl