specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

HOME

sep
17

Vacature: Werkplaats Receptionist

We zijn op zoek naar een verzorgde, klantvriendelijke en klantgerichte receptionist die naast klanten ook de collega's van de werkplaats helpt. Een geboren planner en administrateur die vraag en aanbod van de werkplaats perfect in balans weet te brengen. Door een goed administratie inzicht in de planning en voorraad doorzie je mogelijkheden en weet je problemen goed te omzeilen en indien nodig weet je problemen goed te verhelpen.

jun
15

Vacature: Industriële spuiter

Als spuiter / coater / voorbewerker bestaan jouw taken uit het zelfstandig, of in een team, uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op het complete systeem. 

mei
13

Nieuw spuitpistool!

Goed nieuws voor applicateurs van polyurea en polyurethaan schuim! Graco heeft een nieuw spuitpistool op de markt gebracht en wij mogen hem aanbieden voor een introductieprijs.

mei
01

Ruimte creëren

Naast het spuiten van kunststof coating, voorzien wij ook collega applicateurs ook van kunststof coating. De vraag hierna wordt steeds groter en dat betekent dat we hier steeds meer van op voorraad moeten nemen.

apr
07

450 meter borstwering

Een borstwering is het gedeelte van een (kamer)muur dat zich tussen de vloer en de onderkant van het kozijn bevindt. Dat is precies wat we in dit project hebben voorzien van polyurea kunststof coating. Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl