specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

LINKS

Al sinds jaar en dag spuiten wij onze polyurea kunststof coatings met de apparatuur van Graco. De Harley onder de spuitapparatuur wat ons betreft. We raden het dan ook al onze applicateurs en collega's aan en daarom zijn we blij dat we officieel dealer zijn van dit merk.


Turbo Liner® is een Amerikaans hotspray product waar wij trots Europees distributeur van zijn. Als Turbo Liner Europe hebben wij deze spray-in liner op de markt gezet voor het het verspuiten van slijtvaste en waterdichte laadruimtebescherming in pick-ups, bestelwagens, bakwagens, trailers en andere automotive toepassingen.


Wij mogen met trots zeggen dat wij exclusief Europees distributeur zijn van de polyurea systemen van Tecnopol. De firma die 'waterproofing' naar een nieuw niveau heeft getilt.


Om zichtbaar te maken dat een voertuig of een ander transportmiddel stil is, hebben BMWT, FOCWA en RAI de Stichting Piek-Keur opgericht. Stichting Piek-Keur heeft een certificeringsysteem voor stille producten en voertuigen. Als een vrachtwagen of een ander transportmiddel een Piek-Keur-sticker heeft, is er dus alles aan gedaan om het stil te laten zijn.


©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl