specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

WIRETRIM TAPE

De belangrijkste functie van, het wereldwijd gepatenteerde, WireTrim Edge Cutting Tape is het door sterke coatings van beneden naar boven heen trimmen. De werkwijze van WireTrim bevat het gebruik van dun maar superkrachtig snijdraad dat vastzit aan de rand van het 'tape' en word geplaatst op de gewenste snijlijn waarbij de coating wordt aangebracht. (Extra 'masking tape' kan worden gebruikt, naast WireTrim, op alle oppervlakken waar de coating niet gewenst is.)

Na het aanbrengen van een coating, wordt de draad omhoog getrokken van onder de nieuwe coating, het bereiken van een zuivere snede van beneden naar boven, het scheiden van de masking tape en tape voor gemakkelijke verwijdering van de grens van de nieuwe coating. Deze werkwijze levert een perfecte rand zonder enigerlei beschadiging van het blootgestelde oppervlak of de hechting van de nieuwe coating.


ProLine
WireTrim ProLine

ProLine is de originele dubbelzijdige randsnij-tape, bekend om zijn unieke high-tack, co- polymeer lijm die direct plakt en tegelijkertijd zorgt voor onbeperkte herpositionering. Dit is TrimLine's meest populaire trim tape en is uitgegroeid tot de standaard, die wordt gebruikt om vrijwel elk type coating te trimmen.
 

Meer informatie
TrueLine
WireTrim TrueLine

Trueline bevat een dunne, transparante, dubbelzijdige tape met medium tab voor eenvoudige, nauwkeurige plaatsing en re-applicatie . De multi-purpose lijm adresserd aan de behoefte om sneller en residu-vrij te werken. Trueline werkt goed met hoge en lage druk toepassingen en laat netjes los in een brede variatie aan klimatologische omstandigheden.

Meer informatie
RedLine
WireTrim RedLine

Redline is voorzien van een transparante, dubbelzijdige polyester tape met een uniek hoge / lage temperatuur, chemisch bestendige lijm. Redline heeft een high-tack, full body lijmlaag, ontwikkeld voor moeilijke toepassingen, en is met name handig op de meeste kunststof oppervlakken zoals componenten van autocarosserien, lees  achterklepbewakers, spatbordrokken en rockerpanel lijstwerken.

Meer informatie
FiberLine
WireTrim FibreLine

FiberLine is een enkelzijdige papieren masking tape met een ultiem sterk gevlochten snijdraad dat zich stevig aan de buitenste rand van het lijmoppervlak vestigd. FiberLine is voorzien van een low-tack lijm geschikt voor situaties waar de lak marginaal is.

Meer informatie
©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl