specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

AUTOMOTIVE EN TRANSPORT

Kunststof Coating - Turbo Liner® is “dé ultieme laadbak/ruimte bescherming”, deze 2 componenten kunststof coating wordt onder hoge druk en hoge temperatuur door middel van een “Hotspray” spuittechniek aangebracht.

ULTIEME BESCHERMING EN SNELLE VERWERKING

Door de permanente hechting van de kunststof coating aan de ondergrond en de naadloos gespoten afwerking, zorgt onze kunststof coating voor een perfecte bescherming tegen, vocht, zand en vuil. Verwering en roest krijgen met kunststof coating geen kans waardoor de duurzaamheid van uw product wordt verlengd

Bij een juiste afstemming en aanlevering kan onze kunststof coating binnen een dag worden aangebracht, inclusief voorbehandeling en het spuiten. De coating is binnen enkele seconden droog en hierdoor is uw wagen na behandeling direct inzetbaar.

GELUIDDEMPEND EN (REST)WAARDE VERHOGEND

De dikke solide kunststof coating laag heeft een geluidsisolerende werking en gaat trilling en resonantie actief tegen. Onze kunststof coating is een PIEK gecertificeerd product.

Van een met kunststof coating behandelde laadruimte zult u jarenlang plezier beleven, tevens zorgt de coating voor een verhoging van de restwaarde.

KCN AUTOMOTIVE

Kunststof Coatings Nederland is dusdanig ervaren in automotive sector dat we er zelfs een eigen tak voor hebben gemaakt. Pick-ups, bestelwagens, open laadbakken, bakwagens, trailers carrosseriën, bodies en accessoires worden allemaal voorzien van een laag Turbo Liner®. Kijk ook eens op www.turboliner.nl

Lees meer over het coaten van:

Pick-ups

Bestelwagens

Laadvloeren

Kiepwagens

Carrosserieën

Onderdelen

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl