specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

BOUW EN INDUSTRIEToegepast in een industriële omgeving komt kunststof coatings polyurea volledig tot haar recht door haar flexibele, slijtvaste karakter en duurzame resistentie tegen een verscheidenheid aan chemicaliën.

De toepassing van polyurea: deze kunststof coating biedt voor de industrie een scala aan mogelijkheden. De kunststof coating is ideaal voor het naadloos en lekdicht afwerken van uw projecten. De ongekende mogelijkheden van polyurea zijn zowel binnen als buiten te verwerken en hebben een duurzaam karakter. Polyurea beschermt uw projecten met de slijtvaste, corrosiewerende en gebruiksverlengende eigenschappen. Voor specifieke mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met ons.

BOUW

In de bouwsector wordt de coating voornamelijk toegepast als waterafdichting onder andere op daken, balkons, terrassen, parkeergarages, funderingen, kelders, vijvers, daktuinen, maar het systeem leent zich ook perfect voor een naadloze plafond en wand afwerking.

INDUSTRIE

Binnen deze sector is het bekleden en vloeistofdicht maken van opvangbakken, tanks en vaten een zeer gangbaar toepassingsgebied evenals het beschermen van pijpleidingen en constructies tegen een vijandige omgeving en het beschermen van beton tegen chemische of anderszins corroderende inwerking.

Lees meer over het coaten van:

Buitengevels

Vloeren

Wanden

Containers

Industriele objecten

Diversen

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl