specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

SCHEEPVAART EN MARITIEM

Kunststof coatings polyurea en scheepvaart – offshore is een combinatie waar men tegenwoordig niet meer om heen kan. Het beschermen tegen weersinvloeden van bijvoorbeeld staal en andere (edel)-metalen is ideaal met de kunststof coating polyurea. Polyurea beschermt metalen veel beter dan de  verfsystemen. Door de snelle verwerking van de kunststof coating polyurea, ligt het werk niet lang stil.

SCHEEPVAART

Het beschermen van rompen, dekken, ballasttanks etc., eigenlijk alles wat in aanmerking komt kan worden behandeld met kunststof coating polyurea. Bij onderhoud van schepen, het vullen van drijflichamen, koel- en vriesruimtes. De sector scheepsbouw heeft als geen ander te maken met extreme factoren als temperatuurschommelingen, vochtinwerkingen en werking van materialen. Zij stellen hoge eisen aan hun verf systemen en coatings. Onze kunststof coating polyurea is zeer geschikt voor ballasttanks, drinkwatertanks, vuil watertanks en ook voor de zeegaande schepen! Zowel aan de buiten- als binnenzijde van boten wordt polyurea als afwerking aangebracht.

MARITIEM

Kunststof coating polyurea vindt ook zijn toepassingsgebied in de maritiem sector voor vernieuwing, renovatie en herstelling van scheepsrompen, het antislip maken en beschermen van loopbruggen en haven infrastructuur. Materialen die veel in aanmerking komen met lucht en zeeinvloeden, zijn na behandeling met onze kunststof coating polyurea voor lang tijd beschermd.

Lees meer over het coaten van:

Scheepsdekken

Bootrompen

Offshore specials

Diversen

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl