specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

WONEN EN DESIGN

De toepassingen van een kunststof coating van polyurea gaan verder dan alleen voor de industrie. Voor interieurs en design ontwerpen kan het de ideale oplossing zijn. De toepassingen van een kunststof coating  zijn ongekend.

Een coating kan dat ene ontwerp veranderen in een uniek stuk dat u nergens anders tegen zult komen. Kunststof coating kan overal in het huis gebruikt worden en heeft als voordelen dat het slijtvast is, het een waterdichten naadloze afdichting is en ook nog eens in vele kleuren toegepast kan worden.

BINNEN EN BUITEN

Meubelen kunnen een verlengde levensduur krijgen door een behandeling met kunststof coating. De behandelde stukken kunnen gerust buiten opgesteld worden zonder dat de elementen van de natuur er vat op krijgen.

EPS - PIEPSCHUIM

Door het toepassen van kunststof coatings op EPS zijn nagenoeg alle ideeën en creaties mogelijk. Alle denkbare vormen, maten en kleuren zijn mogelijk. Tevens kunnen verschillende materialen als ondergrond worden, hard- en zachtschuim, hout, metaal en minerale materialen. Deze worden afgewerkt met kunststof coating in elke gewenste kleur.

Lees meer over het coaten van:

Interieur- en standbouw

Meubels

Reclame- en promotionele objecten

Design en kunst

Badkamers en toiletten

Diversen

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl