specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

BEDRIJF FACILITEITEN

KCN beschikt over ruime coating cabines, uitgerust met moderne 2K hogedruk spuitmachines, waarin voertuigen en voorwerpen tot lengtes van 15 meter kunnen worden behandeld. De cabines voldoen aan alle milieu eisen en normen op het gebied van industrieel coaten.
     
Naast onze coating cabines hebben we ook een separate spuitcabine om professionele PU-lakken stofvrij te kunnen verwerken. Hierin worden dagelijks de meest diverse meubelstukken, kunstwerken, reclameobjecten, e.d. voorzien van een kleurvaste topcoat.

Met behulp van een geavanceerde kleurenmengmachine is KCN in staat nagenoeg alle kleuren te verwerken.

     
Daar KCN ook beschikt over een ruime straalcabine van 15 x 5 meter worden vele objecten en onderdelen in eigen huis grondig gestraald als voorbereiding op de conservering van metalen ondergronden (ferro en non-ferro).

Een goede voorbewerking is namelijk noodzakelijk voor een juiste hechting en vormt de basis voor een perfecte prestatie en levensduur van de coating.

   

Onder de noemer EPS Solutions is KCN in staat, middels 3D-software en een geavanceerde snijmachine3D-vormen uit EPS (piepschuim) en andere schuimsoorten te snijden. Ideaal voor design meubilair, reclame en promotionele objecten, specialistisch verpakkingsmateriaal en industriele mallen.
Uiteraard wordt dit dan daarna ook weer vaak gecoat.

   

Naast 3D vormen biedt KCN middels computergestuurde CNC-freestechniek ook 2D objecten uit verschillende soorten plaatmateriaal. Perfect voor onze automotive tak. Denk bijvoorbeeld aan vloerplaten en wandpanelen als basis van te coaten laadruimtes van bestelwagens. Maar ook ornamenten of teksten als relief voor te coaten muren.

   
KCN heeft ruimschootse ervaring met het op locatie spuiten van toepassingen in de bouw en industrie en beschikt hiervoor over mobiele spuitapparatuur, compressoren, gereedschappen en een team van ervaren medewerkers. Hierdoor is KCN in staat om uitdagingen aan te gaan en (toekomstige) verwerkers te adviseren, assisteren en begeleiden bij hun projecten.
©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl