specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

CHILLING AND GRILLING

Het zal maar zomer zijn en je zal maar een buitenkeuken hebben. Er zijn mensen met deze luxe en we zijn helemaal niet jaloers... 

De meesterhoutwerkers van  Oskamp Interieurs maken dit soort buitenkeukens. Vakmanschap tot in de puntjes. En wij zorgen er voor dat dit vakmanschap geconserveerd blijft.

Een keukenblok met daarin een geintegreerde gootsteen en de crème de la crème met betrekking tot BBQ: the Big Green Egg. Meer heb je niet nodig qua buitenkeuken. Naja het zou handig zijn als je het een en ander kan opbergen. Maar ook dat is geen probleem met zeven stuks 'keukenkastjes'. Van BBQ-benodigdheden tot kussen voor het lounge meubilair. Alles past er in.

Oskamp vervaardigde het maatwerkmeubel van hoogwaardig multiplex en gebruikte meerdere lagen op elkaar om een extreem robuuste constructie te garanderen. Wij hebben alle naden afgekit om uiteindelijk een naadloze overgang te kunnen waarborgen. Daarna hebben we het hout helemaal dichtgezet met een epoxy primer en vervolgens nog eens opgeschuurd. Vervolgens hebben we alles voorzien van een dikke laag gespoten polyurea kunststof coating. Dat hebben we nogmaals helemaal rondom geschuurd en toen hebben we er nóg een laag coating opgezet en voorzien van een nevelstructuur. Als finishing touch, om een diepzwarte kleur te blijven garanderen, hebben we het geheel nog eens voorzien van een sterke 2K topcoat.

Alvorens het keukenmeubilair te verschepen naar onze hoofdstad monteerde Oskamp Interieurs eerst nog een lichtkoof en kastdeurtjes. Eenmaal op locatie moest het gevaarte het dakterras van een penthouse worden opgetild met een hijskraan en aldaar werd 'de keuken' geinstalleerd. Ondanks onze lichte vorm van jaloezie wensen we de bourgondische nieuwe eigenaars van dit prachtige meubel oprecht een fan-tas-tische zomer toe! 


« terug

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl