specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

COATING ALS AUTO ACCESSOIRE

De nieuwe Renault accessoiregids is net uit en dat is reden tot een berichtje.

Als officieel leverancier van Renault Nederland mogen we elk jaar weer in hun Pro+ catalogus uitblinken. De Pro+ catalogus is de accessoiregids voor de zakelijke markt. En daar passen we uiteraard prima in omdat we ooit het Turbo Liner® bestelwagen concept hebben bedacht: Een naadloze laadruimte voor iedereen die met vocht, vuil en slijtage te maken heeft.

Al onze automotive toepassingen vallen namelijk onder een Turbo Liner® behandeling. Die naam komt namelijk uit de Verenigde Staten. Daar begonnen ze jaaaren geleden pick-up laadbakken te voorzien van polyurea om een slijtvaste en roestvrije bak te creëren. Een zogenaamde bedliner. 

KCN bracht het goedje 20 jaar geleden naar Nederland en sindsdien gebruiken we het voor vanalles MAAR de automotive toepassing bleven we een Turbo Liner® behandeling noemen. En omdat de pick-up cultuur in Nederland een stuk minder is als in de VS gingen we de behandelingen ook uitbreiden naar bestelauto's.

Zo'n behandeling is inclusief het betimmeren van een vloerplaat en eventueel wandpanelen. Daarna gaan we rondom afkitten, schuren, plamuren, primeren, inpakken en afplakken en uiteindelijk spuiten we onze kunststof coating. Et voila; een naadloze laadruimte! Het is een groot succes en in de loop der jaren hebben we dan ook al vele kleine en grote bestelauto mogen behandelen. Renault Nederland zag daar 7 jaar geleden ook heil in en nam Turbo Liner® op in hun officiele accessoire gamma. 

De Renault Pro+ catalogus is hier in te zien. En iedereen die meer informatie wilt over het product Turbo Liner® verwijzen we naar  www.turboliner.nl


« terug

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl