specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

EEN AUTOLEVEN LANG GARANTIE

KCN bestaat volgend jaar 20 jaar. Een van onze eerste klanten was Ton van Haperen. Ton is een echte rouwdouwer en doet al sinds jaar en dag aan machineverhuur en grondwerken. Niet gek dus dat hij zijn pick-up écht gebruikt als werkpaard. Zoals een pick-up oorspronkelijk bedoeld is. Het was hem dus al gauw duidelijk dat hij zijn bak duurzaam wilde laten beschermen.

En dat deed hij. 15 jaar geleden kocht hij een nieuwe Nissan Navara. Deze hebben we behandeld met onze Turbo Liner® gespoten kunststof coating. Dé ultieme bescherming voor laadruimtes.

Nu 1,5 decennium later, is Ton toe aan een nieuw werkpaard. Niet dat er wat mis was met de kunststof coating. Die zit er nog prima in. Nee, zijn oog viel op een dikke Hilux. Pienter als Ton is, kwam hij wel weer het beproefde Turbo Liner® recept halen voor zn spiksplinternieuwe Toyota. Zoals te zien is kan de trotse eigenaar de volgende 15 jaar ook weer helemaal krasvast, roestvrij, geluiddempend, antislip en slijtvast (oftewel zorgenvrij) weer aan de bak.

Bedankt en tot dan Ton! Tot dan!


« terug

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl