specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

EEN DRIJVENDE GARAGE

Het zal je maar gebeuren, je bent aan het feesten op je luxe party cruiser midden op de oceaan en je bier is op! Had je dan maar een garage aan boord met een klein snel bootje waarmee je even snel naar de slijterij aan land kan...

Wel, de jachtbouwer waar we laatst waren had zo'n boot staan waar dus een garage ingebouwd was. Hierin zal, als de boot dadelijk helemaal klaar is, een Williams Jet Tender in komen te liggen. Met andere woorden, een boot in een boot!

Hoe dan ook; wij mochten de garage voor dit bootje voorzien van een beschermende polyurea coating. Je kan je voorstellen dat zo'n bootje, wat heel de tijd in het water wordt geduwd en weer die garage in wordt gepropt, op een gegeven moment wat slijtage met zich meebrengt. Het zoute zeewater dat continue meekomt helpt ook niet echt. Zware corrosie is natuurlijk het gevolg als je er niet zo'n hufterproof laag op aanbrengt.

Dat was dus afplakken geblazen. Alles wat niet behandelt mocht worden moest natuurlijk worden afgeplakt en er moest over heel de garage een tent worden gebouwd om overspray op het luxe schip te voorkomen. Daarna hebben we dus een dikke laag kunststof coating aangebracht op de vloer, rails, wanden, klep en losse luiken.

Party on!


« terug

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl