specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

EEN HEEL GOED PUNT

"Met ResQ-Point is eerste hulp altijd dichtbij". Dat is de slogan van het nieuwe product van Safety4Crew. En terecht want het is een gouden vondst. Een kleine maar robuust uitgevoerde en gemakkelijk verplaatsbare (d.m.v. heftruck) container die tjokvol zit met BHV-, EHB-, en PBM-, producten. KCN hielp met de eerder genoemde robuustheid.

Er is natuurlijk niets handigers om zo'n ResQ-Point op een risicovol terrein te hebben staan. Bij calamiteiten zijn je harde werkers meteen geholpen. Voor bijvoorbeeld een aannemer een fijne faciliteit om te kopen (en bij elk nieuw project mee te nemen) of voor evenementenorganisaties in te huren wanneer nodig.

Maar omdat deze ResQ-Points zowel gehuurd als gekocht kunnen worden moeten ze wel tegen een stootje kunnen en goed schoongemaakt kunnen worden. KCN werd gevraagd alle containers te voorzien van een naadloze, waterdichte en slijtvaste coating. Zo gezegd, zo gedaan. Schuren, primeren, afplakken, inpakken, kunststof coaten, topcoaten en uitpakken. Alles waar we goed in zijn kwam er bij kijken.

Het resultaat is dus hufterproef containertjes die achteraf door Safety4Crew helemaal zijn aangekleed en uitgerust tot de geweldige ResQ-Points die het nu zijn. Kijk eens op hun website voor de uitvoeringen. Van klein tot groot en van simpel gevuld tot high level risico units. Doe er je voordeel mee!

https://www.resq-point.nl/

 


« terug

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl