specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

EEN LIKJE COATING

ONDERHOUD | Onze huurbaas, Moer Staete exploitatiemaatschappij, vond het tijd voor een nieuw likje verf voor het gehele pand. Wijselijk werd het besluit genomen iets duurzamer te werk te gaan dus in plaats van verf werden wij ingeschakeld om het Truckcenter voor te bereiden om vervolgens te voorzien van een Polyaspartic laag.

Door gebruik van een Polyaspartic coating is de reactietijd te manipuleren. Hierdoor kunnen de werktijden aanzienlijk worden verlengd. Zo is het mogelijk het product met rollers aan te brengen. Gelukkig heeft zo'n polyaspartic wel de eigenschappen van een polyurea. Bovendien is het product UV-stabiel en zal dus niet vergelen. Het wordt daarom ook vaak gebruikt als topcoat om een aromatische polyurea te verzegelen.

Voordat we alles weer mooi wit hebben gerold, hebben we alle muren eerst ontdaan van de oude verflaag dmv hoge druk reinigers. Daarna hebben we alles geplamuurd, geschuurd en geprimerd. Al met al een hoop werk maar het Truckcenter is nu weer voor de komende jaren goed beschermd tegen de elementen en ziet er nog strakker uit als toen het ooit opgeleverd werd :)


« terug

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl