specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

HART BEACH SANITAIRE RUIMTEN

Sinds 1984 is het familie bedrijf Hart Beach Surfschool en Surfshop gevestigd op de Vissershavenweg te Scheveningen.

En vanaf heden zijn ze nu ook gevestigd op het Scheveningse strand zelf! Alles is aanwezig om met gemak te kunnen zeggen dat dit een professioneel bedrijf is dat er geen gras over laat groeien.

Zo hebben wij de sanitaire ruimten (kleedkamers, toiletten en douches) van deze surfschool mogen voorzien van een naadloze coaten.
Elke dag slepen surfer duded en dudettes uiteraard bakken zand mee naar binnen (zie foto's) als ze zich na hun surfles gaan douchen en omkleden. De enige oplossing om deze ruimte dan elke dag schoon te krijgen is simpelweg met een hoge druk reiniger al deze ruimtes zorvuldig te reinigen met hoge druk en behoorlijk wat vers water. Dat kan nu dus aangezien alle vloeren, wanden en plafonds helemaal noodloos aangebracht zijn met een grijze (vloer) en een witte (wanden en plafond) coating.

We hebben de wanden dusdanig grof afgewerkt dat de tekening van de houten wanden door de coating nog naar buiten komt wat ook weer terugkomt in het interieur van het strandpaviljoen zelf. Dit geeft net dat kleine beetje sfeer en stijl in een ruimte die toch meer bedoelt is voor praktische redenen. Alles suit voor de rest naadloos aan elkaar aan dus kunnen we spreken van een ruimte die helemaal water- en vuilproof is!

Deze locatie is trouwens meer dan de moeite waard om van de lente of zomer eens langs te gaan. Een echt laid-back ‘surferhol’ om te chillen met een riant stijlvol terras en hele vriendelijke bediening. Ik raad de fair trade cappuchino en de hamburgers van harte aan! :)

http://www.hartbeach.nl


« Terug

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl