specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

HUISELIJK

Meestal werken we met bedrijven die weer werken voor anderen (eindgebruikers). En omdat wij vaak maar een deel van een project (elementen) moeten behandelen met onze coating, zie je bij oplevering van zo'n project vaak het eindresultaat niet. Bij bedrijven gebeurt dat nog wel eens maar bij particulieren gebeurt dat eigenlijk nooit. Dit is dus een bijzonder inkijkje.

Op de foto's van dit woonhuis zien we een tweetal elementen die wij hebben behandeld, de zwarte trap en de witte deuren.

De trap is op maat vervaardigd van staal. Dit hebben we gestraald, voorzien van primer en daarna behandeld met polyurea en een zwarte topcoat. De grove nevelstructuur samen met het gladde en getekende hout geeft het een robuuste doch chic uitstraling.

Voor de deuren (zo'n 12 stuks door het hele huis) is er een minder robuuste aanpak gekozen. Deze zijn dubbelzijdig voorzien van polyurea en kregen ook een nevelstructuur maar deze hebben we 'teruggeschuurd' zodat je een wat wollige structuur krijgt. Meer een soort leather look. Deze hebben we in het wit afgelakt en het eindresultaat mag er wezen. Zacht robuust maar strak.

Zo zie je maar dat onze kunststof coatings niet alleen maar industriële beschermlagen zijn maar ook erg decoratief kunnen uitpakken. Zelfs in een huiselijke omgeving!


« terug

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl