specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

KUNST UIT DE OUDE DOOS

Onze oude klant en leverancier Kjoew kwam vorige week op de proppen met wat foto's uit de oude doos. Superleuk natuurlijk! Zie hier het aparte kunstproject waar we 10 jaar geleden aan mee mochten werken.

Het betreft hier een ontwerp van grafisch vormgever en kunstenaar Dick Hoogendoorn. De 'zuil' staat bij het gebouw van de sociale werkvoorziening Promen in Gouda. Het kunstwerk toont een beweging van buiten naar binnen en van daaruit weer naar buiten. Het staat symbool voor de arbeidsreïntegratie van Promen. 

Het geheel is vervaardigd door reclamebureau Kjoew door de oorspronkelijke lichtbakken die aan het pand hingen om te toveren naar een zuil met daarin cirkelvormen van hout en schuim. Hier hebben wij weer een naadloze en slijtvaste laag polyurea opgespoten zodat moeder natuur en vader tijd niet aan de haal kunnen gaan met het object.

Dat blijkt te werken want naar aanleiding van de verkregen foto's ben ik even langsgereden van de week, en of je het werk nou mooi vind of niet, het staat er exact hetzelfde bij als 10 jaar geleden. 


« terug

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl