specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

LADEN EN LOSSEN

MINI | Er werd aan het begin van de maand aardig wat containers bij ons gelost. Miniatuur containertjes wel te verstaan. Gekleurde blokken die normaliter in de Rotterdamse Haven liggen... te Madurodam.

Hier kun je zelf als een echte havenmedewerker de containerschepen laden en lossen met een echte kraan. Je moet de containers die je lost wel op de goede plek neerzetten. Het is dus een spel. Maar een aanrader voor kinderen (en stiekem ook voor volwassenen).

De mini containtertjes moeten we één keer in de zoveel tijd her-coaten. Het zijn oorspronkelijk metalen blokken, waar gewichtjes inzitten, die we een beschermende coating geven en daarna een gekleurde topcoat. Maar omdat de blokken elke dag door de handen van duizenden mensen gaan, verslijten ze op de duur helaas alsnog. Maar geen probleem want we maken ze weer kaal en coaten ze opnieuw. Een flinke klus dat wel, ondanks dat het maar om mini blokjes gaat. Maar erg leuk om af en toe dan naar Madurodam te gaan en 'de havenarbeiders' aan de slag te zien :)


« terug

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl