specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

NIEUW SPUITPISTOOL

Goed nieuws! Graco® brengt een revolutionair nieuw spuitpistool concept op de markt.

Voor klanten van onze coating toepassingen zal dit niet interessant zijn. Voor verspuiters van polyurea wél :)

Wij verwerken namelijk onze polyurea kunststof coatings met de apparatuur van Graco®. En aangezien wij officieel distributeur zijn van dit merk mogen we deze apparatuur dus ook leveren aan collega applicateurs. We leveren machines, slangen, pompen, roerwerken, onderdelen en pistolen voor het verspuiten van polyurea én voor het verspuiten van polyurethaan schuim. Dit is namelijk nagenoeg dezelfde apparatuur.

Nu is het zo dat Graco® net een nieuw pistool op de markt heeft gebracht, namelijk de Fusion ProConnect (Fusion PC). Het is hetzelfde pistool waar de meeste verwerkers van polyurea en spuitschuim al bekend mee zijn maar dan met een wegwerppatroon waarin meerdere onderdelen zijn ingebouwd. Je kunt dus blijven spuiten zodat een dure ongeplande uitval tot een minimum wordt beperkt. Mocht het dus niet uitkomen dat je de gehele vloeistofsectie van je spuitpistool moet reinigen, omdat je op een klus bent of omdat je haast hebt, dan is dit de oplossing!

Mocht er op dit moment al worden gewerkt met een normaal Fusion pistool (Fusion AP) dan is er ook de mogelijkheid om enkel een kit te bestellen waarmee je het pistool kan ombouwen naar een Fusion ProConnect. Super handig dus.

Bent u geïnteresseerd als applicateur van polyurea of polyurethaan foam? We mogen deze pistolen nu nog met een leuke introductiekorting verkopen!  Stuur dus gerust een mail naar verkoop@kunststofcoatings.nl

 

Voordelen

  • Minder onderdelen: O-ringen, zijdichtingen en vloeistofsectie zitten allemaal in één enkel patroon
  • Vervang de patroon en uw pistool werkt weer net zoals toen het uit de fabriek kwam
  • Verminder ongeplande uitval en klaar uw klus sneller en voorkom meerwerk

 

Prestaties

  • Het nieuwe Fusion PC-pistool zal u niet teleurstellen dankzij de mengkamer met een lange levensduur en het sterke, duurzame patroon dat minder onderhoud vereist en minder ongeplande uitval garandeert. Met de ProConnect-technologie in het Fusion PC-pistool zitten de volledige vloeistofsectie, de zijdichtingen en alle O-ringen in één enkele patroon. Dat betekent dat u minder onderdelen op voorraad moet houden en dat uw pistool in enkele seconden weer gebruiksklaar is dankzij de in de fabriek geteste vervangpatroon.
  • Eenvoudige luchtgedreven reiniging van de spuittip beperkt opeenhoping en verstopping
  • Met de hand vastgedraaide afdekking aan de voorzijde waardoor er geen gereedschap nodig is om de mengkamer en het patroon te reinigen en te onderhouden
  • Dankzij de vervangpatroon kun u uw pistool ter plaatse weer gebruiksklaar maken
  • Ingebouwde terugslagventielen om inlekken te vermijden

 

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE.

 

 


« terug

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl