specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

OP DE CAMPER

VAKANTIETIJD | We hebben een tip als u een camper heeft en binnenkort op vakantie gaat! OF u kent iemand die een camper heeft en op vakantie gaat. Namelijk...(u raad het al) coating!
In Nederland zijn we wel bekend met af en toe een hagelbui. Kleine ijssteentjes van ongeveer 2 tot 7 mm groot. Niets aan het handje. Maar in het buitenland, lees o.a. Frankrijk, Spanje, Griekenland en Italië, gaat het er soms een stuk gortiger aan toe. Vaak zijn de hagelstenen enkele centimeters in doorsnede! U kunt zich voorstellen; het dak van uw camper vind dit alles behalve leuk. 

Als u een aluminium dak heeft zal deze er enkel gedeukt uitzien wat niet uitmaakt want wanneer zie je je dak nou? MAAR als u een polyester dak heeft wordt het toch een stuk problematischer. Het polyester gaat namelijk door de grote hagelstenen scheuren en dat leidt direct tot lekkage! 

Met een dikke laag beschermende polyurea coating zal dit nooit meer een probleem zijn. Het dak wordt dan helemaal slagvast en naadloos waterdicht gemaakt. Dat laatste betekent ook dat alle kitnaden (die na een paar jaar uitdrogen) nooit meer vervangen hoeven te worden. Dat scheelt ook weer een hoop rompslomp.
Maar het grootste voordeel is dus dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor hagelbuien. Want het vervangen van dakpanelen kost een hoop tijd en geld.

Geïnteresseerd? U kunt voor een offerte bij ons terecht óf bij  Schadeherstel Lemmer. Die zijn dealer van onze coating én ook erg ervaren in deze toepassing.

Fijne vakantie!


« terug

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl