specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

PODIUMBEESTEN

Een jaarlang heeft ondergetekende niet naar zijn favoriete museum gekunt omdat de deuren gesloten waren in verband met een enorme verbouwing. Dat verdriet is nu verleden tijd want het vernieuwde Naturalis Biodiversity Center is weer helemaal up and running! En hoe!

Via onze klant Kloosterboer Decor konden we ook een steentje bijdragen. Het interieur van het vernieuwde Naturalis was namelijk in handen van deze ervaren partij. We hebben al veel voor Kloosterboer mogen coaten en elke keer laten ze ons weer versteld staan van het eindresultaat. Ze leveren namelijk altijd op maat gemaakte elementen aan die wij moeten voorzien van een ultra strakke coating. En ondanks we altijd wel wat schetsen mogen inzien weten we nooit précies wat ze ermee gaan doen. Dat is altijd weer afwachten geblazen.

In het geval van Naturalis ging het er om dat de opgezette dieren en skeletten een nieuw en modern podium kregen. Letterlijk. Kloosterboer heeft namelijk alle zalen van het museum voorzien van strakke verhogingen waar de 'dieren' op staan. Het ziet er prachtig uit. Je kan overal goed omheen lopen en aandachtig bekijken. De stukken hebben hun ruimte gekregen en het oogt echt heel bijzonder. Er is veel gebruik gemaakt van zwart maar door de belichting springen de dieren en skeletten er extreem duidelijk uit. En dat is de bedoeling me dunkt!

De zwarte podiumdelen hebben we stuk voor stuk voorzien van een slijtvaste coating met een nevelstructuur. Strak en modern maar met een stoere look & feel. Eigenlijk zoals het hele museum.
Mocht je nog niet bij het nieuwe Naturalis op bezoek zijn geweest dan raden we ten zeerste aan binnenkort even een kijkje te gaan nemen want ondanks het oude Naturalis een heerlijk 'biologielokaal' sfeertje had, is het nieuwe Naturalis wel echt van deze tijd. Leerzaam, vernieuwend, vermakelijk en oogverblindend mooi!

 
 
 
 
Foto: Mike Bink voor Naturalis Biodiversity Center

« terug

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl