specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

REDDINGSBRIGADE NEDERLAND

ORANJE | Zowel de jetski's als de pick-ups van de Reddingsbrigade moeten tegen een stootje kunnen, daar komen wij bij kijken!

Reddingsbrigade Nederland (Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen), werkt onder andere met jetski's op de Neerlandse wateren.
Als men uit het water komt met deze state of the art waterscooters meeren ze aan op het strand. Het strand bestaat uit zand en zorgt er voor dat in de loop van de tijd de kiel (middellijn van de romp) verslijt. Kortom, we hebben deze jetski's mogen voorzien van een kielstrip bestaande uit slijtvaste polyurea coating om de slijtage vele malen te verminderen.

Ook de Volkswagen Amarok pick-ups waarmee wordt gewerkt op het strand om medewerkers, gereedschappen en de jetski's mee te vervoeren hebben we onder handen genomen. Een coating die de laadbak van deze auto zijn hele leven mee zal nemen. Tevens hebben we het werkplateau op de cabine van de pickup gecoat. Hier worden namelijk vaak dingen op bevestigd of word dit gebruikt als opstapje. Een belangerijk onderdeel van zo'n werkwagen dus.


« Terug

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl