specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

RENOVATIE STRANDHUISJE

Het is herfst en dat betekent dat het strandseizoen een beetje op z'n gat ligt. Een uitgelezen tijd voor de eigenaar van dit mooie strandhuisje om wat onderhoud te plegen. En aangezien hij zich daar niet jaar in, jaar uit aan wilt stoten heeft hij gekozen om het chaletje door ons in te laten pakken met een mooie laag duurzame kunststof coating. Maar eerst moeten we nog een hoop voorbereiden.

We hebben het originele huisje compleet ontdaan van z’n huidige jasje (een soort latex). Een mooi skelet van hout en EPS bleef over. Onze afdeling EPS-Solutions heeft gezorgd voor aanvullende aankleding in de vorm van extra EPS-hardschuim van de hoogste kwaliteit en isolatiewaarde. Daarnaast is er in de moeilijk gevormde plekken een PUR-schuim vulling gespoten. Op deze manier is het huisje nóg beter verstevigd en geïsoleerd.

Hierna zijn we het geheel gaan afdichten met plamuur om een egale basis te creëren voor de coating. Randen zijn aangescherpt en de oppervlakte is kneiterstrak getrokken. Tot slot werden raampjes en deurtjes afgeplakt zodat glaswerk niet onder de coating komt te zitten en nu staat hij klaar om een spuitcabine in te worden gerold. Op het moment zijn we daarvoor speciale rollende voeten aan het maken die genoeg gewicht kunnen hebben. Een kraanwagen in vol ornaat past namelijk niet in onze cabine 😉

Zodra het strandhuisje is gecoat zullen we deze uiteraard op onze homepage tonen. Dus, surf af en toe nog eens naar onze website en wie weet staat hij er dan gecoat en afgelakt op!


« terug

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl