specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

SOEP EN DESIGN

DESIGN | Vorige week vond het jaarlijkse Dutch Design Week plaats in Eindhoven. Gerenommeerd vormgever  Maarten Baas  had daar een expositie mét zelf ontworpen pop-up restaurant + soepkeet. Hetgeen dat geserveerd werd was van de hand van niemand minder dan sterrenchef  Sergio Herman.

Maarten Baas maakt er een feestje van. Zijn expositie op DDW heet 'Maarten Baas Makes TIme' en vertoont naast de onthulling van zijn nieuwste werk ook werken van zijn favoriete collega's waaronder Jurgen Bey, Kiki van Eijk en Theo Jansen. Te gek! 
Maar daarmee is het feest nog niet afgelopen, Maarten krijgt hulp van kunstenaars uit álle soorten disciplines die je maar kunt verzinnen, zo ook van sterren chefkok Sergio Herman.
Herman serveerde zijn hoogstandjes in een pop-up restaurant en voor de bezoekers die niet gereserveerd hadden of simpelweg wat minder te besteden was er ook een 'soepkeet'. Vergis je niet, dit was één van de beste soepen die we ooit op hebben!

Voor de soepkeet hebben wij het productiehuis van Maarten Baas, DHPH, geholpen met het coaten en lakken van de typische Baas klei design elementen. 


« terug

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl