specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

STUDENTIKOOS

TURQUOISE | Ik weet niet wat dat is maar we moeten de laatste tijd een hoop van onze coating werkzaamheden in turquoise aflakken! Van yogastudio's tot schoolmeubilair en nu de omkleedruimtes van een tweetal studentenhotels. Het zal wel in zijn! 

Hoe dan ook; we mochten afgelopen week in Rotterdam bij het Student Hotel, net buiten het centrum, een aantal omkleedruimtes voorzien van onze polyurea kunststof coating. Dit om het meer waterdicht te maken aangezien het ook half een natte ruimte is met douches etc.

Het was nog best een opgave want hoewel de te coaten ruimtes groot genoeg waren, de gangen hierheen waren alles behalve groot. Althans, ze waren normaal. Groot genoeg om doorheen te lopen. Maar wij moesten er onze machines, vaten coating, slangen, snoeren, lampen en afzuigkasten in kwijt. En dan is het best krap :)

Maar het is allemaal prima gelukt hoor. Achteraf hebben we dus ook nog eens het geheel afgetopt met een mooie turquoise topcoat en past het helemaal in het plaatje van dit uberhippe hotel. 


« terug

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl