specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

SURFS UP

Sinds 1984 is het familie bedrijf Hart Beach Surfschool en Surfshop gevestigd op de Vissershavenweg te Scheveningen.

En vanaf heden zijn ze ook gevestigd op het Scheveningse strand zelf! Alles is aanwezig om met gemak te kunnen zeggen dat dit een professioneel bedrijf is dat er geen gras over laat groeien.

Zo hebben wij de sanitaire ruimten (kleedkamers, toiletten en douches) van deze surfschool mogen voorzien van een naadloze coating.
Logischerwijs slepen surfer dudes en dudettes elke dag bakken zand mee naar binnen (te zien op sommige foto's) als ze zich na hun surfles gaan douchen en omkleden. De enige oplossing om deze ruimte dan elke dag schoon te krijgen is simpelweg met een hoge druk reiniger al deze ruimtes zorvuldig te reinigen met hoge druk en behoorlijk wat vers water. Dat kan nu dus aangezien alle vloeren, wanden en plafonds helemaal naadloos aangebracht zijn met een grijze (vloer) en een witte (wanden en plafond) coating.

We hebben de wanden dusdanig grof afgewerkt dat de tekening/structuur van het houten van de wanden door de coating nog naar buiten komt wat ook weer terugkomt in het interieur van het strandpaviljoen zelf. Dit geeft net dat kleine beetje sfeer en stijl in een ruimte die toch meer bedoelt is voor praktische redenen. Alles sluit voor de rest naadloos aan elkaar aan dus kunnen we spreken van een ruimte die helemaal water- en vuilproof is!

Deze locatie is trouwens meer dan de moeite waard om van de lente of zomer eens langs te gaan. Een echt laid-back surfer-paviljoen om te chillen met een riant stijlvol terras en hele vriendelijke bediening. Wij raden de fair trade cappuccino en de hamburgers van harte aan! :)

http://www.hartbeach.nl


 


« terug

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl