specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

VERNIEUWD ONLINE

WEBSITE | Het werd hoooog tijd voor een nieuwe website! En wat u nu aanschouwd...is juist dat!

Zo'n slordige 12 jaar geleden, een kleine 2 jaar na de oprichting van Kunststof Coatings Nederland is de allereerste website van KCN het wereldwijde web in gelanceerd.
Toen ter tijd meer een digitaal visitekaartjes dan een uitgebreide webstek.

In 2011 heeft er toen een rigoureuze make-over plaatsgevonden. De website zag er mooi en modern uit en beschikte over een redelijke online portfolio en uitgebreide informatie over onze werkzaamheden. Tot vandaag hebben wij en onze relaties die website met plezier gebruikt.

Toch werd het tijd voor een andere website. Puur omdat de vorige niet genoeg up-to-date werd gehouden. Nieuwe projecten werden niet genoeg getoond, relevante evoluties in het bedrijf werden niet in de kijker gezet en eigenlijk wilden we de bezoeker simpelweg veel meer vertellen en laten zien wat we nou eigenlijk doen.
Zodoende is deze website opgezet. Eenieder die nu iets wilt weten over onze werkzaamheden of iemand die dealer van onze producten wilt worden weet nu zeker dat ze genoeg informatie zullen aantreffen of in ieder geval genoeg contactpunten kunnen vinden om extra informatie op te vragen.

Ik zou zeggen; kijk rond, laat een berichtje achter in ons gastenboek, bezoek onze net aangemaakte social media kanalen of meld je aan voor de nieuwsbrief die we eens in de maand zullen versturen.


« terug

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl