specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

VLOEISTOFDICHT VERKLAARD

We hebben onlangs een laboratoriumvloer opgeleverd. U begrijpt; dit komt nogal nauw aangezien invloeden van buitenaf een uitwerking kunnen hebben op bepaalde laboratorium testen. De vloer moest dus volledig naadloos zijn en zelfs gecertificeerd vloeistofdicht.

We hebben in de loop der jaren al tientallen vloeren waterdicht opgeleverd. Maar het komt maar zelden voor dat er een certificaat wordt geëist en deze vloeren dus officieel gekeurd moeten worden. Dit was zo'n geval. En terecht, want het gaat om een serieuze faciliteit die serieuze resultaten moeten opleveren.

Het betrof hier een ondergrond die deels bestond uit een kale betonnen fundering en deels spaanplaat met marmoleum. Het systeem dat we hierop aanbrachten bestond uit rondom kitten, schuren, ontvetten, primeren (voor elke ondergrond een andere primer), kunststof coaten (Tecnocoat) en daarna topcoaten met polyaspartic.

Uiteindelijk hebben we een inspectie laten uitvoeren door een specialistisch bureau dat op vloeistofdichtheid kan keuren. Geslaagd uiteraard :)


« terug

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl