specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

VOORBIJ DE EXPERIENCE

Material Xperience 2018 zit er weer op. Het waren weer 3 mooie dagen :)

We begrepen van de organisatie dat er bijna 8.500 bezoekers zijn geweest. Uiteraard bestond de beurs niet alleen uit materialen voor interieur en exterieur maar ook voor inpakmaterialen, de grafische branche, mode, mobiliteit en nog een hoop meer. Dat betekent dat de meerderheid van de bezoekers niet persé ons publiek was maar dat wil niet zeggen dat we niet ons polyurea gospel hebben mogen verkondigen aan een lading geïnteresseerde mensen. We hebben de afgelopen dagen dan ook een hoop sample pakketten de deur uit gedaan naar mensen die hun visitekaartje of gegevens hebben meegegeven.

We stonden op de beurs met een aantal dingen om verschillende toepassingen van onze polyurea coatings te laten zien, zo hadden we o.a.

- Een douche om te laten zien dat we goed zijn in natte ruimtes. Hierin kon je de opbouw zien van plamuur, primer, coating, en topcoat.

- Een bakstenen muur om te laten zien dat we ook gevels netjes en helemaal waterproof kunnen maken. Aan de binnenkant was te zien dat je ook met kalkverf over de coating een levensecht effect kan creëren voor evenementen of de thema-branche.

- Betontegels gespoten met diverse coatings en zelfs betontegels áán elkaar gecoat ter demonstratie om dilatatievoegen mee te kunnen overbruggen.

- Een designerkastje om aan te tonen dat polyurea niet alleen voor industriële toepassingen is maar ook heeel esthetisch afgewerkt kan worden in diverse texturenen en glansgraden en zelfs voor kunst en design objecten perfect is.

- Grote hexagone houten siertegels met ons logo erin gefreesd om aan te duiden dat de polyurea coating zich precies vormt naar haar ondergrond. Tevens was dit een mooi voorbeeld om te laten zien wat het verschil is tussen een gladde en genevelde afwerking.

- Een plantenbak vervaardigd uit EPS was aanwezig om zo ook te kunnen showen dat zoiets simpels in combinatie met polyurea ook gebruikt kan worden om iets gaafs te creëren. En zelfs waterdicht te krijgen is!


Kortom; we hebben een hoop weten te vervaardigen om mensen te kunnen laten zien wat voor toepassingen er wel niet allemaal zijn te behelzen met onze coatings :)
Het was weer erg leuk om gedaan te hebben. Wellicht tot volgend jaar!


« terug

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl