specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

WATERSPEELTAFEL

De waterspeeltafel wordt geplaatst in een bassin met een waterniveau tot 30 à 40 cm en aangesloten op een waterleiding. Hierdoor stroomt er continu water door het reliëf van geultjes in de tafel. De kinderen kunnen rondom de speeltafel lopen en de verschillende regelaars bedienen. Zo kunnen ze de waterstromen sturen en manipuleren, een musje water laten spuiten, een waterwiel met schoepen in verschillende kleuren laten draaien en een emmertje laten kantelen. Kortom: een hele nieuwe ervaring met water, die niet alleen leuk is maar ook goed voor de ontwikkeling van de kleine zwembadbezoeker.

Deze drijfelementen oftewel “Drijvertjes” bieden uren speelplezier aan de allerkleinsten. Deze speelelementen ‘drijven’ op het water terwijl ze met kabels aan de bodem van het peuter- en kleuterbad zijn bevestigd.

De waterspeeltafel is gemaakt van polyester en de drijvertjes zijn van PUR-schuim met een polyurea laag en acryllaat. Uiteraard zijn alle materialen verwerkt in dit speelelement kindvriendelijk, veilig en duurzaam in gebruik.


« Terug

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl