specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

WERKEN IN DE WERVEN

We zijn druk bezig bij een flink nieuwbouw project in Amsterdam genaamd  Werven Nieuw West. MVB Bouw stond er op dat de toiletgroepen, voorraadruimtes, sanitaire ruimtes, kleedruimtes en de voorportalen allemaal duurzaam afgewerkt worden met een naadloos gespoten 'hotspray coating'. KCN weet daar natuurlijk wel raad mee ;)
 
Uiteraard moet er eerst het minder leuke werk gebeuren. Afplakken van vloeren, plafonds en toegangsruimtes, het aanbrengen van een hechtprimer (op epoxy basis), kitten van naden, hoeken en aansluitingen, plamuren en schuren, afplakken van details en aanbrengen van snijtape.
 
Zo! En dan kunnen we gaan spuiten. Zo'n 500 á 600 vierkante meter moeten we voorzien van onze Tecnocoat® polyurea coating. De vloeren moeten worden voorzien van circa 2,5 mm en de wanden met 1,5 mm. Uiteraard nevelen we het geheel af met een mooie 'spettertextuur'. Dit coatwerk legt onze coaters geen windeieren. Zwaar werk zeg maar. Maar door met elkaar af te wisselen is dit leuk werken.
 
En na dit staaltje spierkracht moeten we alles nog eens voorzien van een polyurethaan topcoat systeem. Puur voor de kleur. De huisstijl is een modern pastelkleurig turquoise. Dat brengen we t.z.t. aan door middel van rolbaar 2-laags systeem. Benieuwd? Wij ook, we zullen foto's op de website plaatsen als het project gereed is. 

« terug

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl