specialist in duurzame polyurea coating toepassingen.

ZIET ER STRALEND UIT

INDUSTRIE | Wij hebben een klant die gespecialiseerd is in het maken en leveren van straalapparatuur en complete straalcabines. We mochten laatst het interieur bekleden van een fraaie straalkast. Cool ding zo'n straalkast.

Een straalkast is een metalen cabine waar je alleen met je handen en armen in kan om zo relatief kleine objecten te zandstralen. Supergemakkelijk dus omdat je niet helemaal in vol ornaat een straalcabine in hoeft waar je misschien niet eens ruimte voor hebt. En veilig!

Maar u kunt zich voorstellen dat na verloop van tijd de metalen straalkast zelf wordt weggestraald! Daar komen wij dan dus bij kijken, wij brengen een mooie laag slijtvaste coating aan zodat zo'n kast vele malen langer meegaat. Het is alleen nog best een gedoe want aangezien het de binnenkant betreft moeten we het meerendeel toch vanaf de bovenkant er in spuiten en ook het voorwerk moet van binnenuit gedaan worden. En zo groot is zo'n straalkast ook weer niet! Maaarrr de capabele handen van de voorbewerkers en spuiters hebben weer topwerk afgeleverd! :)


« terug

Kunststof Coatings Nederland
Noordeinde 57 j
2761 BR Zevenhuizen, NL
T. +31 (0) 79 593 12 34
F: +31 (0) 79 593 60 46
E. verkoop@kunststofcoatings.nl

©2015: KCN | Ontwerp: KCN | Realisatie: 7EN20.nl